• Haberler

Sevgili Dostlarımız, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü 22 Mart 2018 Perşembe günü Yelken Kulübü olan Üniversitelerimizin temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya TAYK Yönetim Kurulu üyeleri ile İTÜ, Sabancı Ün., Kadir Has Ün., Boğaziçi Ün., Maltepe Ün., Bahçeşehir Ün., AREL Ün., ODTÜ, Bilgi Ün., Pirireis Ün., Doğuş Ün., Yıldız Ün., Özyeğin Ün., Beykent Ün., Kocaeli Ün., Nişantaşı Ün., Yeditepe Ün., Yelken Kulüpleri Başkan ve temsilcileri katıldılar.

Bu toplantının amacı birlikte neler yapılabileceğinin belirlenmesi idi.

Önce toplantıya katılan temsilcilerin görüşleri alındı, ardından bu görüşlere paralel olarak; -İkinci kademe yelken eğitimini tamamlamış, hevesli, istekli ve devam edebilecek öğrencilerin kurulacak olan bir yelken havuzunda toplanarak ekip ihtiyacı olan tekne sahipleri ile görüştürülerek yarışmalarının sağlanması,

- İlkbahar’da tekne sahiplerinden veya yelken okullarından belirlenecek bir bedel karşılığı temin edilecek teknelerle deneme olarak Üniversiteler arası yarışlar düzenledikten sonra Ekim 2018-Haziran 2019 tarihleri arasında belirlenecek bir fikstürle “Üniversiteler arası Yelken Ligi” nin oluşturulması sağlanacaktır.

-Belirlenmiş olan yelkenci grubu; bir taraftan teknelerde yarışırken, diğer taraftan da yarış hazırlıkları, yarış yönetimi, sosyal medya iletişimi konularında görev alacaklardır.

-Üniversiteler ve TAYK arasındaki koordinasyonu sağlamak üzere bir ekip belirlenmiştir. Son derece olumlu ve verimli geçen toplantı sonucunda alınan kararları hayata geçirmek üzere gerekli çalışmalara başlanmıştır.

Saygılarımızla,

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü

Ataköy Marina, Sahil Yolu 34158
Ataköy - İstanbul / Türkiye
Tel: +90 212 560 56 55
Fax: +90 212 560 56 16
GSM: +90 532 276 2573
E-mail: tayk@tayk.org.tr; taykkayit@tayk.org.tr
Web: www.tayk.org.tr

23.03.2018

Tüm Haberler

Başa Dön